Dit verhaal speelt zich af rond 2050. Het lijkt de verre toekomst maar deze is dichterbij dan dat je denkt.
Lonny, een jonge advocate, komt er achter dat haar ouders niet haar biologische ouders zijn en dat ze nog een tweelingzus Jasmin heeft, die in New York woont.
Als ze elkaar voor het eerst via het computerscherm zien, is het of ze in de spiegel kijken. Ze dragen dezelfde kleding en make up. Het uiterlijk en de mimiek is hetzelfde, maar de karakters lopen nogal uiteen. Jasmin is een nuchtere intelligente vrouw. Ze is wetenschapper en houdt zich in het geheim bezig met klonen van mensen. Lonnie is gevoelig en sociaal heeft een beroep gekozen wat eigenlijk niet bij haar past.

Als ze elkaar wat beter kennen en over de eerste schrik van de ontmoeting heen zijn, gaan ze samen op zoek naar de plek waar de privéjet van hun ouders is gecrasht.
Lonny met de intentie om het af te sluiten en Jasmin om iets van het DNA van haar vader te vinden.
Ze wil hem klonen. Lonneke gelooft stellig in God; Jasmin absoluut niet. Zij denkt en dat wil ze bewijzen dat we allemaal uit een energieveld komen en daar na onze dood weer naar terug gaan. Maar als ze haar vader gekloond heeft, komt ze in een crisis terecht. Anderen gaan zich er mee bemoeien en het lijkt dat Jasmin niet verder kan, totdat Lonneke iets ontdekt dat de wetenschap doet opschrikken.

ISBN 978-90-821874-6-5

Bestellen bij bol.com